Αναγνώστες

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Διάβασε το........

Αγαπητέ αναγνώστη.......
Αυτή ίσως είναι η μοναδική ευκαιρία, ν' ακούσεις, να δεις,  για λίγα λεπτά χωρίς λογοκρισία.Αυτό που έχω να....
σας πω είναι πολύ σημαντικό. Τα γεγονότα......... Οι κυβερνήσεις χρηματοδοτούνται από πλούσιους και αφήνουν τους πολίτες σε νοητικό επίπεδο παιδιών. Εξασφαλίζουν ότι οι πολίτες δουλεύουν για να βγάλουν χρήματα, για να επιβιώσουν, για να προσέχουν την οικογένεια τους, τα σπίτια τους τα δάνεια τους. Θέλουν να πιστεύεις ότι είσαι ελεύθερος και ότι έχεις την επιλογή να κάνεις ότι σου αρέσει....... Ελεύθερος τύπος, τηλεόραση, ταινίες, σχολεία, πανεπιστήμια, θρησκείες σου δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι όλα είναι πιθανά........ Θα σου πω εγώ τι είναι όλα αυτά: Αυτό είναι μια δικτατορία που ελέγχει τη σκέψη σου και είναι κουστουμαρισμένοι σαν δημοκρατία..... Το κομμάτι της ιστορίας του ανθρώπου που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι το πνευματικό... ποτέ δεν σε άφησαν να το κατέχεις σε μεγάλο βαθμό, όπως για παράδειγμα το πως δρουν τα ιδρύματα και οι θεσμοί. Για ν' αυξήσουν την επιρροή τους πάνω σου και να μην είναι προβλέψιμοι, σου κρατούν αυτό το κομμάτι κρυφό. Αν κάποιος βρει διαβαθμισμένο (π.χ. απόρρητο) έγγραφο ή πληροφορία και το δημοσιοποιήσει, τότε ξεκινά μια διαδικασία η πληροφορία να υποβαθμιστεί (και ο φορέας να αποδομηθεί) κααι η πληροφορία ν' αφαιρεθεί απ' το κοινό και όταν οι πολιτικοί προσπαθούν να σε σπρώξουν προς τη μία ή άλλη κατεύθυνση πρέπει να τους ρωτήσεις που βασίζουν τις πολιτικές τους θεωρίες. Οι θεσμοί, όλοι οι θεσμοί ενεργούν άδικα, γιατί αν αποκτήσεις γνώση, τότε θα δράσεις και η δράση αυτή θα φέρει τη μεταρύθμιση. Όταν είσαι πλούσιος βρίσκεσαι πάνω απ' τους νόμους..... η αλήθεια είναι ότι όλοι οι πόλεμοι γίνονται για το χρήμα (ακόμα και οι θρησκευτικοί) και οι χαζοί άνθρωποι πρέπει να πεθάνουν γιατί έτσι αποφάσισε η ελίτ.
Νομίζεις πως είσαι ενημερωμένος επειδή βλέπεις ειδήσεις ή διαβάζεις ειδήσεις; 
Ξ Υ Π Ν Α!!!!!!
Σου δείχνουν κάποιους πλούσιους να κάνουν φιλανθρωπίες και δωρεές, όμως για να πλουτίσουν έκαναν παρανομίες, καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα και θα έπρεπε εξ' αρχής να είναι στη φυλακή.
Πρέπει ν' αλλάξει ο κόσμος. Και μη νομίζεις ότι αυτό θα γίνει ειρηνικά ή ότι μπορείς να το κάνεις μόνος σου....... Βγείτε όλοι μαζί έξω... Ρίξτε τ' αφεντικά, τους τραπεζίτες, τους δισεκατομμυριούχους, τους κυβερνήτες...... είναι όλοι τους ίδιοι, κρεμάστε τους στο πρώτο δέντρο που θα βρείτε...... χρειάζεται κάθαρση, χρειάζεται επανεκκίνηση.
Πρέπει να καταστραφεί αυτό το σύστημα. Πρέπει να το κάνουμε όλοι μαζί.....
Θεσμοί μηχανισμός εξουσίας για τους λίγους..... αυτοί είναι ο νόμος, η τάξη. Αυτοί φτιάχνουν το σύνταγμα με σκοπό να προστατεύουν τη γη και τα χρήματα που έκλεψαν. Δεν νοιάζονται για τις χώρες, ελέγχουν τον τύπο, τις εφημερίδες, την τηλεόραση, τους δημοσιογράφους, τους παρουσιαστές, πάντα  κάποιος τους έχει στο ''τσεπάκι'' του.
Γνωρίζουμε για την παγκόσμια οικονομική κρίση και τυπώνουν χρήματα για να καθυστερήσουν το τέλος. Σε 50 χρόνια ή και λιγότερο όλα θα έχουν τελειώσει. Έχουμε ολοένα και περισσότερους ανθρώπους στον πλανήτη χωρίς νερό, τροφή και καύσιμα.
Δεν έχουμε πλέον δημοκρατία, δεν μπορούμε να πούμε τη γνώμη μας, αυτό που σκεφτόμαστε.......
''Ο φίλος σου πέθανε γιατί δεν έκανες τίποτα γι' αυτόν...... Τώρα θα' σαι εσύ ο επόμενος......"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου